Bu Benim Eserim Proje Yarışması - fenbilim.net

En Son

Sadece Fen Bilimleri

2015/10/26

Bu Benim Eserim Proje Yarışması


.

Bakanlığın gönderdiği yazı metni şu şekilde

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)
Başkanlığı arasında imzalanan Protokol ile 2005-2006 eğitim-öğretim yılından 2015 yılına kadar kesintisiz 10 yıldır düzenlenen Matematik ve Fen Bilimleri alanlarında 81 ilde yürütülen “İlköğretim (ortaokul kısmı) Öğrencilerine Yönelik Matematik ve Fen Bilimleri–Bu Benim Eserim Proje Çalışması (BBE)” için öngörülen süre sona ermiştir.

BBE proje yarışmasının “Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” gibi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülmesine yönelik görüş yazısı gönderilmiş olup henüz olumlu yada olumsuz bir cevap alınamamıştır. Ancak kesin olarak BBE proje yarışması sona ermiştir ve bu sene yapılmayacaktır.
Bu nedenle daha önceki yıllardaki yarışmanın takvimi itibarıyla ders dışı egzersiz kapsamında hazırlık ya da plan yapan öğretmenlerimizin kesinlikle plan ve faaliyet başlatmamaları gerekmektedir. Bu konuda ilinizdeki öğretmen ve öğrencilerin uyarılması gerekmektedir. Konu ile alakalı Genel Müdürlükten illere resmi yazı ayrıca gönderilecektir.

Kaynak: basvurular.meb.gov.tr/bubenimeserim/login.aspx 
Bu Sayfayı Yazdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder